LIVE SENDING

Go Live: On time, on budget.

LIVE STREAMING

på profesjonelt nivå
ARRANGEMENT

Få flere til å se ditt arrangement med live streaming til flere kanaler samtidig. Det er også mulig med chat, spørsmål, reklame, grafikk elementer og mer.

MØTER

Har du en videokonferanse du ønsker å vise? Eller ønsker du å vise en videosamtale på direkten under et arrangement? Med våre systemer har du mulighet til dette.

WEBINAR

Ta ditt webinar til et nytt nivå, ved å lage en live sending med unike funksjoner og muligheter. Vi kan også ta opp ditt webinar for bruk til senere eller on-demand.

FLERKAMERA PRODUKSJON

Ett kamera er bra, men flere øker engasjementet. Vi har nødvendig utstyr og kompetanse for å skape engasjement i din live sending. La seerne få med seg mest mulig fra der det skjer fra flere vinkler.

PLATTFORMER

Vi kan streame på flere plattformer samtidig. Nå seerne der de er. Plattformene vi kan sende til er blant annet: Facebook, YouTube og Twitch. Vi kan også legge opp sendingen på din egen nettside eller landingsside. Mulighetene er mange, og vi bistår med de alternativene som er best for deg.

FACEBOOKYOUTUBETWITTER

FUNKSJONER

Chat / Q&A

Vær personlig med dine seere. Chat med de, vis innsendte spørsmål på skjermen og skap engasjement i sann-tid.

Grafikk

Vi kan legge til grafikk på direktesendingen. Som f.eks. navn på den som snakker, logoer, presentasjoner, score/mål og mer.

Lukket sending

Med en lukket sending kan du selv bestemme hvem som vil ha tilgang til sendingen, eller opprette et passord som du kan sende ut.

Betalingsløsning

Seere kan kjøpe tilgang til din live sending. Perfekt om det selges billetter for å komme inn på arrangementet, eller om du selger kurs.

Presentasjon

Få din presentasjon integrert i sendingen, la seerne enkelt se på hva du presenterer. Velg alt fra bilder, videoer, powerpoint og mer.

Spør publikum

La dine seere stemme under sendingen din. Dette kan være nyttig på sendinger for et styremøte o.l. der personer ønsker å stemme anonymt.

VÅR LIVE STREAM

Her kan du se hva vi holder på med akkurat nå, dersom vi er LIVE selvsagt..
ÅPNE STREAM I NYTT VINDU

STATISTIKK

Vi samler statistikk fra din direktesending, slik at du kan se hva og hvordan dine seere engasjerte seg under sendingen.

START DIN STREAM

Ta kontakt med oss og fortell oss hva du ønsker på skjermen. Sammen finner vi de beste løsningene for ditt prosjekt, skreddersydd til ditt budsjett.
KONTAKT OSS