OM OSS

VÅR INTRODUKSJON
HVEM ER PARK PIXEL?

VÅRT D.N.A

Vi produserer innhold og reklamemateriell med mening.

Park Pixel er et ungt selskap som jobber i et ellers overfylt fagfelt. Vi forsøker å opprettholde og fremvise en høy standard for innholdsproduksjon og reklame. Selskapet holder til i Sarpsborg som er en fortsatt oppegående by i et nedlagt fylke som engang het Østfold.

Hvordan skiller vi oss ut fra konkurrentene? Vi legger inn det lille ekstra med tid og fokus på de må detaljene. Vi opprettholder personlig kundekontakt og det er viktig for oss at våre kunder skal være fornøyde og stolt av produktetene vi leverer.

Aktivt engasjert

Vi er aktivt engasjert og er alltid på utkikk etter andre muligheter, selskaper og brand som jobber i samme fagfelt. Park Pixel har gjennom tiden opprettet og satt sammen partnere for bl.a. PPrint.no som leverer trykksaker og profileringsartikler, en liten nettside for utstyrsutleie og Viken Streaming der vi tilbyr live streaming m.m.

VI HAR JOBBET MED

F.A.Q

Er Park Pixel et byrå?

Vi i Park Pixel anser oss selv som et kreativt team. Etter vår erfaring består et byrå hovedsakelig av en kompleks struktur, med mange konsulenter og dyre tjenester. Hos oss bærer vi høy kompetanse mellom få individer. Her får du alt på et sted.

Er det dyrt å benytte seg av Park Pixel?

Det kan være skremmende å se alt vi utfører, og dette kan virke som at vi er et selskap som bærer høyre kostnader og priser. Det er ikke tilfellet. Park Pixel er et ungt og et fortsatt ferskt selskap i en tidlig fase. Våre priser baseres etter oppdragets størrelse, antall personer det er behov for utførelse av oppdraget og selvsagt utstyrsnivå. Da vi fokuserer veldig på at vi skal kunne levere etter kundens budsjett, er vi alltid behjelpelige med å komme til gode løsninger for deg og dine mål.