https://www.youtube.com/watch?v=MBeWgjg_jVY
Har du lagt merke til det?

De små detaljene lager de største resultatene

Derfor er vi en liten bedrift!
SE VÅR INTRODUKSJON
Hvem er Park Pixel?

Vårt D.N.A

Park Pixel AS er et minibyrå lokalisert i Sarpsborg, hjertet av Østfold, konkurrent av Fredrikstad.

Selskapet ble etablert og drives av daglig leder, Kevin Jung Park. Han bærer også de faglige kunnskapen innen de 3 hovedtjenestene vi leverer:
Fotografering, Videoproduksjon og Grafisk Design.

I samarbeid med flere dyktige aktører har Park Pixel satt sammen det tøffeste teamet for å bli en totalleverandør innen media og reklame. Vi har muligheten til å levere tjenester innen trykk og profil. Alt fra produksjon av kataloger, visittkort og flyers. Til flagg, roll-ups og klær med trykk.

Vi er stolte av å kunne si at vi levere trykksaker med PRIS- og KVALITETSGARANTI.

Vår tidslinje

2018

Selskapet ble omdannet til AS, vi fikk også våre første oppdrag fra New Wave med å trykke "Craft" katalogen.

2017

Selskapet fikk sine første oppdrag fra Telenor, Hovedorganisasjonen Virke og Noroff.

2016

Park Pixel ble etablert av Kevin Jung Park

NOEN AV VÅRE KLIENTER

TEAMET

Administrasjonen

Kevin

Vår Gründeren
Kevin er en ung mann på 23 år som er født arbeidsnarkoman.

Gutten er oppvokst i Oslo og bærer preg av sitt asiatiske utseende fra en Sør-Koreansk mor. I 2002 flyttet familien til Sarpsborg der han startet sitt første firma i en alder av 19, Park- Bil og Transport Service (PBT Service) het selskapet. Dette var et transportselskap han drev i 2 år før han endret retningen til media verdenen. I dag er hverdagen til den unge gründeren fylt med spennende prosjekter som han virkelig brenner for.

I tillegg til å drive sitt eget firma, er Kevin også ansatt hos Japan Photo i Fredrikstad som ekstrahjelp. Samtidig som han også jobber for TrafikkDirigering AS der han driver med trafikkavvikling ved veiarbeid. I en alder av 19 år fikk Kevin sin første lederstilling som Teamleder hos TrafikkDirigering AS. Han har fått god kunnskap i flere fagfelt i løpet av kort tid, men han er fortsatt ivrig etter å kunne lære mer og videre utvikle sine ferdigheter.

Kevin

Daglig leder

Kevin@ParkPixel.no

Verona

Vår Kontorsjef
Verona, en flott dame som akkurat har passert litt over 30år.

Du finner som regel denne dama på kontoret, der hun står som første ledd i telefonen, eller påser at prosjekter blir fulgt opp og gjort til riktig tid. Hun er også med på de fleste prosjekter, og hun er alltid i godt humør!

Verona

Kontorsjef

Verona@ParkPixel.no

Produksjonen

Lars

Vår Profilerer
Lars kan det å sette eget preg på dine profilartikler!

Om du ønsker klær med logo, kanskje russegruppen skal ha gensere for dekknavn? Lars hjelper til med å finne de beste produktene for det de skal brukes til, om det er til trening eller markedsføring. Alt fra kopper, nøkkelbånd, nøkkelringer og mer snadder. Lars er der for å hjelpe deg.

Lars

Profilansvarlig

Profil@ParkPixel.no

Hanne

Vår Trykkspesialist
Hanne er vår spesialist innen trykksaker.

Hun kan det meste fra papirtyper, trykkmetoder, størrelser, lengder og mer! En voksen dame som har god forståelse på hva kunden ønsker, og leverer alltid gode anbefalinger for forskjellig type materiell for forskjellig bruk.

Hanne

Trykkansvarlig

Trykk@ParkPixel.no

Jarle

Vår Produsent

Jarle

Produsent

Jarle@ParkPixel.no

Nikolai

Vår IT geek

Nikolai

IT Ansvarlig

Nikolai@ParkPixel.no

Simen

Foto / Video

Vår analog

Simen er en kjerne kar med dyp kunnskap innen analog foto. Han topper det hele med å ha et eget mørkerom hjemme, der han fremkaller analoge fotografier helt selv. Ønsker du å bli fotografert med utstyr fra 1800-tallet eller senere, så er dette karen som både vet og har det som trengs!

Simen

Foto / Video

Simen@ParkPixel.no

Modeller

Silje B. M.

Vår Rødtopp
Silje ble selskapets første ordentlige modell og hun har så og si vært med oss fra tidlig start.

Denne dama har blitt fotografert og vært med på masse forskjellige siden ankomst, og ble nylig med som modell på et helt nytt prosjekt (Fortsatt hemmelig). Silje har akkurat flyttet til Oslo for å forfølge sin drøm innen Markedsføring, fortsatt vil du i noen tilfeller møte jenta på oppdrag med Park Pixel!

Silje

“Fire”

Ina S. M.

Vår Rødtopp
Silje ble selskapets første ordentlige modell og hun har så og si vært med oss fra tidlig start.

Denne dama har blitt fotografert og vært med på masse forskjellige siden ankomst, og ble nylig med som modell på et helt nytt prosjekt (Fortsatt hemmelig). Silje har akkurat flyttet til Oslo for å forfølge sin drøm innen Markedsføring, fortsatt vil du i noen tilfeller møte jenta på oppdrag med Park Pixel!

Ina

“Fire”

Kevin, en reddende engel! Dukket opp på null komma niks da vår fotograf ikke dukket opp på bryllupsdagen vår.
Han var utrolig flink og veldig hyggelig. Utrolig bra service og bildene ble fantastiske.

Vi vet hvem vi ringer om vi trenger fotograf

Marita Josefine StrandKunde

Fotografen min dukket ikke opp. ringte denne mannen og han stilte opp med utstyr og var klar innen 45 min! sånn service finner man ikke hver dag! knall service

Thomas StrandKunde