OM OSS

VÅR INTRODUKSJON
HVEM ER PARK PIXEL?

VÅRT D.N.A

Vi produserer innhold og reklamemateriell med mening.

Park Pixel er et ungt og lite selskap som jobber i et ellers overfylt fagfelt. Vi forsøker å opprettholde og fremvise en høy standard for innholdsproduksjon og reklame. Selskapet holder til i Sarpsborg, en fortsatt oppegående by i et nedlagt fylke som engang het Østfold.

Hvordan skiller vi oss ut fra konkurrentene? Vi legger inn det lille ekstra med tid og fokus på de må detaljene. Du som kunde skal være fornøyd og stolt av produktet vi leverer, det er faktisk jobben vår å gjøre deg fornøyd og levere resultater.

Vi jobber for å fryse minner, skape engasjerende videoer, vise hva som er på scenen i sann-tid med live streaming og ikke minst designer vi gjenkjennelige logoer og nettsider. Vi er tilgjengelige for arbeid i et bredt spekter av kreative fagområder for en rekke jobber og prosjekter. Sammen med våre partnere vil vi produsere ditt innhold – profesjonelt – for dine kunder.

Vår tidslinje

2020

Vi setter oss ned med Blåkläder for å diskutere et prosjekt uten sidestykke. Senere begynner vi å utføre våre første produksjoner med Amedia og NRK.

2019

Vi utføre våre første oppdrag for Eidsberg Sparebank SPA.

2018

Selskapet ble omdannet til AS, vi fikk også våre første oppdrag fra New Wave med å trykke "Craft" katalogen.

2017

Vi fikk våre første oppdrag fra Telenor, Hovedorganisasjonen Virke og Noroff.

2016

Park Pixel ENK ble etablert av Kevin Jung Park

VI HAR SAMARBEIDET MED

F.A.Q

Er Park Pixel et byrå?

Vi i Park Pixel anser oss selv som et kreativt team. Etter vår erfaring består et byrå hovedsakelig av en kompleks struktur, med mange konsulenter og dyre tjenester. Hos oss bærer vi høy kompetanse mellom få individer. Her får du alt på et sted.

Er det dyrt å benytte seg av Park Pixel?

Det kan være skremmende å se alt vi utfører, og dette kan virke som at vi er et selskap som bærer høyre kostnader og priser. Det er ikke tilfellet. Park Pixel er et ungt og et fortsatt ferskt selskap i en tidlig fase. Våre priser baseres etter oppdragets størrelse, antall personer det er behov for utførelse av oppdraget og selvsagt utstyrsnivå. Da vi fokuserer veldig på at vi skal kunne levere etter kundens budsjett, er vi alltid behjelpelige med å komme til gode løsninger for deg og dine mål.