https://www.youtube.com/watch?v=MBeWgjg_jVY
Har du lagt merke til det?

De små detaljene lager de største resultatene

Derfor er vi en liten bedrift!
SE VÅR INTRODUKSJON

박 케빈

Mitt navn er

KEVIN JUNG PARK

Mitt navn er Kevin, og min jobb er å få deg på nye høyder.

Foto og Video er en brennende lidenskap, og er årsaken til at jeg vil tilby deg min erfaring og ekspertise under navnet Park Pixel. Jeg jobber sammen et mini team som jeg selv har håndplukket, og anser som de beste medarbeiderne i det arbeidet vi utfører. Sammen med disse kollegene som deler samme store interesse, jobber vi for å holde en høy standard og levere etter kunders krav og ønsker.

HVEM ER PARK PIXEL?

VÅRT D.N.A

PARK PIXEL AS ER ET MINIBYRÅ MED BASE I SARPSBORG.

Vi jobber med å heve standarden på våre primærtjenester innen Foto og Video. Med dyp kunnskap innen forskjellige fagfelt som kreves for å kunne holde en høy standard, er vi sikre på at vi kan komme med gode løsninger og produkter sammen med deg.

I samarbeid med flere dyktige aktører har Park Pixel satt sammen det tøffeste teamet for å bli en totalleverandør innen media og reklame. Vi tillegg til våre produkter og tjenester, har vi også muligheten til å levere tjenester innen trykk og profil. Alt fra produksjon av kataloger, visittkort og flyers. Til flagg, roll-ups og klær med trykk.

Dette gjør Park Pixel til et all-in-house byrå, som gjør det enkelt å kun måtte kommunisere med en fast kontaktperson som du får hos oss. Du slipper å måtte snakke med flere aktører og personer for å fullføre ett og samme prosjekt, samtidig som vi jobber med å få produktet og tjenesten til å nå dine høyeste forventninger.

Vår tidslinje

2019

Vi utføre våre første oppdrag for Eidsberg Sparebank SPA.

2018

Selskapet ble omdannet til AS, vi fikk også våre første oppdrag fra New Wave med å trykke "Craft" katalogen.

2017

Vi fikk våre første oppdrag fra Telenor, Hovedorganisasjonen Virke og Noroff.

2016

Park Pixel ble etablert av Kevin Jung Park
Kevin Park
Daglig leder
Verona S.
Kontorassistent
Lars M.
Profilansvarlig
Hanne M.
Trykkansvarlig
Jarle J.
Prod.ass.
Nikolai L.
Foto/Video
Simen E.
Foto/Video
Mariane L.
Makeup
Silje M.
Modell
Ina M.
Modell

KUNDERS MENINGER

Etter mange års erfaring innen foto må jeg skryte av jobben Park Pixel utfører. Fotografen selv er sterkt fokusert på å levere etter kundens ønske, og bildene ble ubeskrivelig nydelige! Selv hadde jeg en liten jente på snart 2 år, som ikke står rolig. Fotografen har humor, trygghet og er meget profesjonell. Min datter lo, lekte og hadde det veldig gøy. Anbefaler Park Pixel på det sterkeste, og jeg gleder meg til å bruke Park Pixel i flere annledninger da fotografiene er grundig plukket. Hilsen en veldig fornøyd kunde!!

Helena A. ZagarKunde

Takk for godt gjennomført oppdrag dere gjorde for Hovedorganisasjonen Virke. God klipping, lydkvalitet og gjennomføring.

Anne K. E. LervikHovedorganisasjonen Virke

Kevin, en reddende engel! Dukket opp på null komma niks da vår fotograf ikke dukket opp på bryllupsdagen vår.
Han var utrolig flink og veldig hyggelig. Utrolig bra service og bildene ble fantastiske.

Vi vet hvem vi ringer om vi trenger fotograf

Marita Josefine StrandKunde

Fotografen min dukket ikke opp. ringte denne mannen og han stilte opp med utstyr og var klar innen 45 min! sånn service finner man ikke hver dag! knall service

Thomas StrandKunde

VI HAR JOBBET MED

ER DU KLAR FOR Å JOBBE MED OSS?

KONTAKT OSS