Skip to main content

SKOLEFOTOGRAFERING

SKOLEFOTOGRAFERING

Din tidslinje fra barn til voksen!

Igjennom barndommen vil du benytte mesteparten av tiden på skolen, og det er dette mellomrommet man kan oppdage store endringer! Hvert år utføres skolefotografering av skoleklasser, både i grupper og individuelt. På et år kan man endre mye fra ansikts trekk, til stil og væremåte. Det er derfor minnerikt og morsomt å kunne se din oppvekst fra barneskolen, til videregående og høyskolen. Park Pixel AS jobber med å skape minner som skal være med deg i mange år, og det er alltids minnerikt å kunne se sin oppvekst 60 år senere.

SKOLE

Kontakt oss direkte for å booke tid og dato. Vi sender ut et skjema som dere kan dele med deres elever, for innhenting av opplysninger og samtykke til fotografering. Når vi kommer og fotograferer, har vi forhåndsutfylte lister med informasjon rundt klasser og elever. Etter fotograferingen vil vi etterbehandle alle bilder før levering. Bilder blir levert igjennom et online galleri, der foreldre og lærere kan laste ned bilder og bestille produkter.

KONTAKT OSS

ARRANGEMENT

Arrangerer du et event, som f.eks. en messe for bedrifter. Så kan vi rigge opp slik at besøkende kan få fotografert sine CV bilder. Dette gjør vi enkelt ved å bringe med nødvendig utstyr, som studio lys, bakgrunner og mer. Vi står for innhenting av informasjon fra de vi fotograferer, og påser at bildene blir levert etter ferdig etterbehandling. Deres eneste oppgave blir å finne et passende sted der vi kan fotografere, og gi oss tid til rigging av nødvendig utstyr.

KONTAKT OSS

BESTILLE TIME

Har du behov for et bilde i din CV? Du kan kontakte oss direkte for å booke en studio fotografering. Dersom du har flere kamerater som også skal bli fotografert, kan vi gi en rabatt basert på antall person som skal fotograferes.

BESTILL TIME

DITT FOTOGALLERI

Se bilder
Bestill produkter
Last ned

FOTOKODE

Skriv inn din fotokode for å bestille bilder, eller for å melde deg opp til fotografering.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hvordan fungerer fotograferingen?

Når en persons skal bli fotografert, registrerer vi nødvendige opplysninger for å kunne levere bildene i ettertid. Dette som navn, telefon og e-post. De fotograferte personen vil få et varsel når bildene er klare, og de kan logge inn for nedlasting av sine bilder og evt. bestilling av produkter. At dette gjøres digitalt, igjennom vårt online fotogalleri. Hver person får utlevert en egen personlig kode, kalt fotokode. Denne kan benyttes til 2 ting. Det første er å forehåndsregistrere seg for fotografering som ikke har blitt utført enda, og/eller hente ut bilder etter fotograferingen.

Hvor stor plass trenger vi?

«Jo større, jo bedre». Ideelt er ca. 40m2, og så god høyde under taket som mulig. Vi bringer med studio bakgrunn, studio lys og mer. Dette gjøre vi for å kunne skape så profesjonelle og kvalitetsbevisste bilder som mulig. Vi jobber for å gi et reelt og naturlig bilde som representerer personene godt på CV’en. Vi manipulerer ikke CV bildene, kun fjerning av f.eks. kviser eller andre elementer som ikke naturlig er på personen – om ønskelig. Permanente trekk som arr, føflekk osv. blir beholdt da dette er naturlig hos vedkommende.