Skip to main content

CV FOTOGRAFERING

Et bilde på din CV er en av de viktigste elementene i forhold til din introduksjon, la dine potensielle arbeidsgivere få se et ansikt.

Vi hjelper deg med å ta profesjonelle og naturlige bilder som presenterer deg på best mulig måte. Med stor erfaring innen portrettfotografering og å få frem dine beste sider, er vi behjelpelig med å fremme din personlighet i ditt portrettbilde. Park Pixel benytter seg av topp moderne utstyr som inkluderer alt fra studio lys, bakgrunner og teknisk kompetanse for å skape høy kvalitets bilder som du kan sette på din CV.

TIMEBESTILLING
SKOLER
ARRANGEMENTER

SLIK FUNGERER DET

Enkelt drop-in system med QR-kode.

Vi kan tilby å komme på skoler og arrangementer, og da er det viktig at fotograferingen går så enkelt som mulig for deltakerne. Vi benytter oss av et registreringssystem som bruker QR-koder for registrering. Personer som ønsker å bli fotografert kan enkelt skanne koden når de møter opp, registrere sitt navn og deretter bli fotografert. Bildene vil automatisk bli sendt til personen i etterkant.

Registrering

Velg mellom å registrere deg på stedet med QR-kode / drop-in, eller forhåndsregistrering via et skjema før oppmøte.

Fotografering

Bli fotografert av en av våre profesjonelle fotografer.

Levering

Du vil motta en link med tilgang til dine bilder etter at vi har blitt ferdig med etterbehandling og sortering.

DITT FOTOGALLERI

Se bilder
Bestill produkter
Last ned

FOTOKODE

Skriv inn din fotokode for å bestille bilder, eller for å melde deg opp til fotografering.

PRISLISTE

*En annen bakgrunnsfarge kan avtales på forhånd.
**Ett (1) digitalt bilde er inkludert i prisen for de fotograferte. Flere bilder eller ønskede tilleggstjenester faktureres den enkelte etter gjeldende satser.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hvordan bør fotograferingen utføres?

Vi ønsker et rom der vi kan fotografere hver enkelt person alene. Det er mulighet for å ha et område i en gymsal eller ute på standplasser, men det kan gjøre det ubehagelig for personen som blir fotografert. Beste senario er å ha et dedikert rom for fotograferingen, med køen utenfor.

Når en person skal bli fotografert registrerer vi nødvendige opplysninger for å kunne levere bildene i ettertid, dette inkluderer navn, telefon og e-post. De fotograferte personene vil få et varsel når bildene er klare, og de kan logge seg inn i vårt digitale system for nedlastning av sine bilder. Det vil også være mulighet for bestilling av diverse produkter om de selv ønsker dette.

Hvordan melder man seg til fotografering?

Vi opererer med 2 primære metoder for påmelding.

QR-Kode:
Den mest brukte metoden er drop-in/påmelding ved oppmøte. Da skanner man en QR-kode som vi har hengt opp rundt området vi befinner oss. Koden vil sende deg til et skjema som du fyller ut, enten for deg selv eller en annen.

Forhåndsregistrering:
En annen metode er forhåndsregistrering. Det er forskjellige måter disse blir sendt ut på. Skoler kan sende ut en link på e-post, noen får utlevert en kode de bruker på vår registreringsnettside, en QR-kode som sender deg til påmeldingsskjemaet eller man fyller ut et skjema fysisk. Uansett metode, så vil du bli informert om det.

Hvor stor plass trenger vi?

«Jo større, jo bedre». Ideelt er ca. 40m2, og så god høyde under taket som mulig. Vi kommer med en del utstyr som bakgrunn, studiolys og mer. Dette gjøre vi for å kunne skape så profesjonelle og kvalitetsbevisste bilder som mulig. Vi jobber for å gi et reelt og naturlig bilde som representerer personene godt på CV’en.

Vil dette koste studentene noe?

Ikke nødvendigvis. Primært er det arrangøren som dekker utgiftene for fotografering på arrangementer/skoler. Dersom man selv gjøre en timebestilling, så må personen selv dekke kostnadene forbundet med dette.

Er det noen ekstra kostnader?

Ikke direkte, men vi har noen begrensninger.

Bilder kan ikke printes/fremkalles av studenten selv om de ønsker dette (iht. Åndsverksloven), men fremkalling kan bestilles igjennom samme system de laster ned bildet om ønskelig. Dersom de ønsker print, retusjeringer (fjerning av kviser, bustete hår etc.) eller annet, så vil de selv dekke denne kostnaden.