Skip to main content

Vi ønsker dere velkommen til gratis CV Fotografering!

Næringslivsutvalget OsloMet har kontaktet oss for den årlige Karrieredagen!

Som i fjor, så ønsker OsloMet at Park Pixel skal fotografere CV Bilder på Karrieredagen 2019. Dette er vi svært takknemlige for.

Tilbake i 2018 ble vi kontaktet for første gang, og forespurt om vi kunne fotografere noen studenter på det årlige arrangementet. Vi påtok oss oppdraget og kjørte inn til Oslo med et mobilt studio. Alt fra backdrop, studio lamper, reflektorer og mer var medbragt for dette spenstige oppdraget. Vårt mål er selvsagt å levere høy kvalitets bilder, som du kan legge ved for å representere et profesjonelt utseende til dine potensielle arbeidsgivere.

Fotograferingen dekkes av OsloMet, så det vil ikke påløpe noen kostnader for deg! Dersom du ønsker retusjering av bildene, kan dette utføres for en liten kostnad på kr 179,- Vi vil da fjerne urenheter som kviser, bustete hår og annet som ikke er naturlig på deg permanent. Føflekker og eventuelle andre permanente merker du måtte ha, blir ikke fjernet. Fotografiet er ment for å representere den du er, og skal se så naturlig ut som mulig.

Kom i fin stasen, et stort smil og utstråling! Så tar vi oss av resten.

OsloMet – Karrieredagen 2019:
17. Oktober 2019
Pilestredet 5, 0164 OSLO

Gratis CV Fotografering finner sted mellom kl. 11:00 og 14:00. Fotograferingen foregår med «drop-in» prinsippet.

Ønsker du eller din skole mer informasjon rundt CV Fotografering?
Se mer på: CVBilde.no

Kommentarer