VIDEOPRODUKSJON

LEVENDE BILDER

Levende bilder er en viktig del av markedsføring, opplæring og det å skape engasjement. Vi produserer alt fra intervjuer til minnerike bryllupsvideoer, med bruk av spesielle tekniker under innspilling og etterbehandling. Dette skaper engasjerende bilder som fremviser en profesjonell bedrift, et viktig budskap eller et minne for livet.

Reklame
Intervju
Arrangement
Bryllup
Kurs
Eiendom

DRONER

Ved bruk av droner kan vi øke produksjonsverdien drastisk. For menneskeøyet er ikke et fugleperspektiv noe vi ser til vanlig, og vil derfor skape en mer engasjerende historie i din video. Park Pixel er registrert hos luftfartstilsynet og er godkjente droneoperatører.

LIVE STREAMING

Park Pixel har en bred kompetanse innen live streaming, og har tidligere utført oppdrag for bl.a. NRK, Ameida (Direktesport.no), Norges idrettsforbund m.fl.

Vi bidrar med alt fra planlegging til utførelse av din direktesending.

FASER

FØR-PRODUKSJON
1

Idé & Konsept

2

Manus

3

Casting

4

Plan- og tilrettelegging

PRODUKSJON

Innspilling

ETTERBEHANDLING
1

Klipp

2

Digitaleffekt (DE / VFX)

3

Lyddesign

4

Fargegradering

FERDIGSTILLING

Levering

HVA KOSTER DET?

Du har hørt det før; Hvor langt er et tau? Hva koster en bil? Pris på produksjon av en film kan variere stort, avhengig av idé, ambisjonsnivå og omfang. Vi i Park Pixel ønsker å forenkle prosessen å lage film, og har laget en veiledning med konkrete priseksempler og tips som kan hjelpe deg i å bli en god bestiller for ditt selskap.

TIPS!
  • Rådfør deg med oss før du låser idé og budsjett. Det kan spare deg for kostnader.
  • Ha et åpent sinn rundt valg av sjanger og idé. Det er ikke alltid at første den første ideen er den beste.
  • Beskriv filmens formål, ikke filmens innhold. Vi bistår gjerne med å finne riktig virkemiddel for at filmen skal gi ønsket effekt.
  • Bestem hvem som skal kunne ha meninger om filmer, og inkluder de fra start. Inkluderer man for mange beslutningstakere kan det gjøre at prosjekter blir utsatt og dyrere enn nødvendig.
Ikke bruk mer enn du må

Du trenger ikke en ferdig idé eller en klar plan for å komme i gang. Vi opererer med faste enhetspriser og vil alltid gi et spesifisert tilbud etter beste anbefaling. Noen ganger kan enkle produksjoner være svært effektfulle og andre ganger kan det å spare inn på feil sted gjøre at en god idé sløses bort. Vi deler gjerne vår erfaring og kunnskap, slik at dere blir bedre rustet til å ta gode valg.

Pris påvirkning

PRISVEILEDNING

Alle priser på denne siden er kun eksempler for å gi innsikt og forståelse. Det er mange faktorer som påvirker pris, deriblant antall dager med innspilling, grad av involvering fra kunde og byrå, honorarer til skuespiller og statister o.l. Kontakt oss for et spesifisert tilbud.

kr 15000,-

Innenfor dette budsjettet kan du få noen av landets dyktigste kreative ressurser til å gjennomføre konkrete deler av en produksjon. Det kan være en filmfotograf en hel dag, klipper, fotograf eller animatør. Enkle intervjuer og opptak fra arrangementer er også mulig å få til. For komplette produksjoner må du regne med å øke budsjettet noe. Se noen eksempler på hva du kan få innenfor dette budsjettet:

VIDEOGRAF

Få en videograf inkl. utstyrspakke i en hel dag for kr 7875,-

DRONE

Filmopptak med drone, kr 7925,-

kr 40000,-

I denne prisklassen kan du få komplette produksjoner, inkludert forarbeid, innspilling og etterarbeid. Det kan være både contentfilm, reklame, animasjon, streaming og annet. Filmer i denne prisklassen egner seg godt til å synliggjøre bedriftens aktiviteter og engasjement, samt markedsføring av arrangementer og enkle kampanjer. For at budsjettet ikke skal bli høyere vil filmene ofte ta for seg situasjoner fra virkeligheten, der vi utnytter potensialet i eksisterende historier, mennesker og aktiviteter tilknyttet selskapet. Det kan være film fra et arrangement, intervjuer og historier fra deres prosjekter, dokumentere aktiviteter o.l.

kr 80000,-

I denne prisklassen utvikler vi strategiske filmer som løser konkrete oppgaver innen kommunikasjon og markedsføring. Produksjonene starter med et grundig forarbeid, der vi i samarbeid med kunde utvikler idé, manus og en produksjonsplan. Filmer i denne prisklassen egner seg godt til kampanjer i sosiale medier, verdi- og holdningsskapende filmer og andre strategiske filmer. Animasjonsfilmer i både 2D og 3D starter ofte i denne prisklassen.

kr 100000,-

Det kan være mange årsaker til at enkelte produksjon ligger i prisklassen 100.000 til over en million. Kjente skuespillere, omfattende filmsett der situasjonen skal gjenskapes eller tidskrevende etterarbeid. Filmproduksjoner over 100k har et høyt ambisjonsnivå og der målbare resultater er forventet. Produksjonene krever gjerne et større forarbeid med idé, strategi og manus. De beste kreative ressursene er koblet på alle faser av produksjonen og produksjonen inkluderer ofte både skuespillere, design av scener, befaringer i forkant m.m. Animasjonsfilmer i 3D ligger normalt sett rundt denne prisklassen og oppover.