VÅRE TJENESTER

FOTO

FOTOTJENESTER

Studio, location, bedrifter, restaurering, fremkalling og mer. Vi er i skuddlinjen!

Vi hjelper deg med å få tatt profesjonelle og naturlige bilder, som presenterer deg på best mulig måte og for den du er. Med stor erfaring innen portrettfotografering og å få frem dine beste sider, er vi behjelpelig med å få frem din personlighet i ditt fotografi. Park Pixel benytter seg av topp moderne utstyr, det fra studio lys, bakgrunner og teknisk utstyr for å skape høy kvalitets bilder som settes på din CV.

FOTOTJENESTER

VIDEO

VIDEOPRODUKSJON

Profesjonell kvalitet på levende bilder, det være for sosiale medier eller TV reklamer.

Levende bilder er et kraftfullt verktøy, som må gjennomføres med vekt på kvalitet. Uten en historie vil ikke videoen kunne ha samme virkning, som en komplett produksjon som er nøye gjennomtenkt. Vi hjelper deg med alt fra manuskript, til innspilling av produksjonen. Samt etterarbeidet som krever for å fullføre en video som kan med trygghet vises frem til deres kunder.

VIDEOPRODUKSJON

DRONE

DRONE TJENESTER

Behov for fotografering eller videoproduksjon fra luften?

Park Pixel AS er sertifisert drone pilot iht. luftfartstilsynets sine krav. Vi er behjelpelig med flyvning for både fotografering, og videoproduksjon fra nye høyder. Der det kreves særskilt tillatelse for å kunne fly, er vi behjelpelig med å søke om dispensasjon for gjennomføring av ditt prosjekt. Kontakt oss dersom du ønsker mer informasjon rundt våre drone tjenester, eller ønsker å dele et potensielt prosjekt.

DRONE TJENESTER

GRAFISK

GRAFISKE TJENESTER

Alt fra branding til nettsider, vi skaper din identitet.

På jakt etter en logo for en ny bedrift, eller en nettside til å representere dere på nett? Vi hjelper dere fra design og utforming av logoer, til oppsett av servere til publisering av deres nettsider. Har du et prosjekt du ønsker å kommer i gang med, kan du ta kontakt med oss via telefon eller e-post. Vi setter oss gjerne ned og hører om dine idéer og hvilke muligheter vi har til å hjelpe deg på veien.

GRAFISKE TJENESTER

TRYKK

TRYKKSAKER

Produksjon av visittkort, kataloger, menyer ++

Vi trykker med miljø i tankene. Våre produkter er miljømerket, og vi påser at produksjonen skjer forsvarlig iht. en bærekraftig fremtid. Park Pixel produserer det meste innen trykksaker, det være visittkort, kataloger, plakater og mer. Du finner noen av våre produkter på våre nettsider, med innebygget produkt designer. Her kan du designe dine produkter og sende det til trykk. Mangler vi et produkt du er på jakt etter? Da kan du ta kontakt med oss, mulighetene er uendelige.

TRYKKSAKER

PROFIL

PROFILERING

Klær med trykk, roll-up og nøkkelbånd. Vi hjelper deg med markedsføring

Vi har mulighet til å produsere produkter med din logo. Trykk, gravering eller print. Vi lager det meste fra roll-ups for stands, nøkkelbånd, klær med trykk og annet. Du kan se noen av de produktene vi tilbyr på våre nettsider, eller du kan kontakte oss direkte for mer informasjon og muligheter vi har til å produsere det du ønsker!

PROFILERING

SERVICE

SERVICE

Oppdatering, installasjon, vedlikehold og reparasjoner.

Park Pixel utfører service på det meste fra kameraer, stativer, PC/Laptop og mer. Vi samarbeider med div. verksted for å kunne gi kun det beste innenfor vedlikehold og reparasjoner.

SERVICE