Skip to main content

Vi var på Askerlekene 2020 for live streaming til Røyken og Hurums Avis

Fra lørdag til søndag har vi vært på Askerlekene 2020 for direktesending av friidrett. Dette ble sendt live hos rha.no og direktesport.no. Vårt oppdrag var å produsere innholdet fra Føyka – Asker Stadion.

Produsent

På dette oppdraget var det Kevin Jung Park som var produsent og ansvarlig for det tekniske.

Med seg hadde han Omar Farah fra Elektroni AS som kameraoperatør for kamera 2. Dette er den aller første gangen Omar prøver seg i dette feltet, noe han desidert klarte å utføre med glans.

Av utstyr medbrakte vi alt fra: Kameraer, Datamaskiner, Skjermer, Lydmikser og mer. Man skal holde hodet kaldt ved opp-rigg av livesendinger på kort tid. Det er mange kabler og overganger som skal trekkes, ikke minst systemer og software som skal kommunisere med hverandre.

Kommentatorer
I denne sendingen hadde vi 2 kommentatorer i starten av sendingen, André og Martin. Dette var for test av lydkvalitet og muligheter i fremtidige sendinger.

Vi opplevde noen tekniske problemer med lyden ved begynnelsen, men vi klarte å rette feilen underveis, ca. 35 minutter inn i sendingen.

Ønsker du å se søndagens live stream?
Se reprisen her hos Direktesport.no
Direktesport.no Logo

På Direktesport.no kan du se mer enn 5000 arrangementer i løpet av et år. Blant innholdet finner du fotball, friidrett, håndball, basket, volleyball, motorsport og kampsport.

Direktesport.no er fritt tilgjengelig for alle som abonnerer på Amedias aviser uten ekstra kostnad. Her finner du en oversikt over hvilke aviser som tilbyr Direktesport.

Direktesport har mottatt flere internasjonale priser for sitt unike tilbud i konkurranse med store medieaktører fra hele verden. Les mer om det her.

Les mer om Direktesport.no her.

Kommentarer